Levertijden
Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Gemiddeld duurt dat tussen 1-2 werkdagen. Als het langer duurt doordat het niet op voorraad is, dan ontvang je hier een mail over met de geplande levertijd. Mocht vooraf al duidelijk zijn dat de levertijd langer duurt dan 1-2 werkdagen dan staat dat vermeld bij het product. De meeste bestellingen worden via DHL verzonden.

Verzendkosten
De verzendkosten worden bij het afronden van je bestelling berekend. Bestel je vanuit Nederland of Belgie en is de bestelling hoger dan 100,- dan betaal je geen verzendkosten.

Nederland en België – € 5,-

Europa 1 – € 15,-
Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK), Zweden

Europa 2 – € 25,-
Bulgarije, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Noorwegen, Polen, Portugal, Turkije, Zwitserland

Wereld – € 35,-
Zuid-Afrika, China, Hongkong, Japan, Maleisië, Canada, Verenigde Staten (US), Australië, Argentinië, Brazilië

Retourneren
Mocht je je bestelling hebben afgerond en wil je toch nog iets aanpassen? Mail dan naar info@pillah.com.
Wanneer je aankoop toch niet helemaal naar je zin is, kun je het product retourneren binnen 2 weken na het aankoopdatum. Stuur een email naar info@pillah.com en vermeld in je mail dat je het retour wilt zenden. Het product moet onbeschadigd en ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Het bedrag zal worden teruggestort nadat de producten in goede orde zijn ontvangen.

Het verzenden
Zorg dat je de retourzending voldoende frankeert. Is het een zending met track & trace, bewaar je verzendbewijs goed. Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd kunnen wij helaas niet in ontvangst nemen en worden niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

De kosten
Zodra wij je pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort zal worden. De verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant, de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending nemen wij voor onze rekening.

Prijzen
Alle op de site genoemde prijzen voor producten inclusief BTW. De kosten van verzending worden apart vermeld.
Betalen
Met iDEAL, Mister Cash en Paypal kun je eenvoudig en veilig betalen.
Veilig betalen

Wanneer je bij Pillah Studio afrekent, wordt je doorverwezen naar de betaalprovider van Mollie Online Payment Services. Dit is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard bedrijven.

iDEAL 
Wanneer je kiest voor betaling via iDEAL, wordt je vanaf de internetkassa doorverwezen naar de internet bank pagina van je eigen bank.

PayPal 
Dit is een wereldwijd betaalsysteem, een soort online bank waaraan je een VISA card of MASTER card kunt koppelen. Je dient wel over een eigen PayPal account te beschikken.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt of graag iets kwijt wil over de bestelling dan hoor ik dat graag. Je kunt dan een bericht sturen naar: info@pillah.com. De klacht wordt direct in behandeling genomen en ik zal er naar streven dat deze zo snel mogelijk zal worden opgelost.

Privacy
Om een bestelling te kunnen plaatsen moet je een aantal persoonlijke- en adresgegevens invoeren. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor je bestellingen en zullen nooit aan derden worden verstrekt. We bewaren de klantgegevens van de orders 1 jaar totdat de boekhouding van het jaar is afgesloten. Daarna verwijderen wij de gegevens.