Elke dag geïnspireerd!

Ik loop nu al een lange tijd na te denken over hoe ik nu graag verder zou willen. Na jaren in vaste dienst te hebben gewerkt bij grote designbureaus als ontwerper, heb ik de afgelopen 15 jaar voor mijzelf gewerkt. Als freelancer voor grafisch werk, maar ook heb ik een design label opgezet Pillah.

Sinds begin 2019 werk ik weer in vaste dienst bij een designbureau. Waar ik ben blijven hangen als freelancer, zeg maar. Maar als je eigen baas bent geweest is het niet altijd makkelijk om weer in vaste dienst te zijn. Dus er blijft altijd iets in mijn hoofd zeuren dat ik graag weer eigen baas zou willen zijn.

Als je voor jezelf werkt dan kun je elke dag iets nieuws bedenken, elke dag het gevoel hebben dat vandaag alles gaat veranderen of je kunt veranderen. Elke dag weer opnieuw geïnspireerd te zijn. Dat maakt mij energiek en optimistisch. Dus in ieder geval wel iets met grafisch design 🙂 naast dat ik natuurlijk ook blijf ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *