PS sandra wiggers https://ps-sandrawiggers.com/ Digital artist Sun, 31 Jan 2021 14:18:22 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://ps-sandrawiggers.com/wp-content/uploads/2020/05/cropped-PSprintsunlimited-32x32.png PS sandra wiggers https://ps-sandrawiggers.com/ 32 32 Elke dag geïnspireerd! https://ps-sandrawiggers.com/mooi-werk-is-een-feestje/ https://ps-sandrawiggers.com/mooi-werk-is-een-feestje/#respond Sat, 16 Jan 2021 15:56:25 +0000 https://ps-sandrawiggers.com/?p=70719 Ik loop nu al een lange tijd na te denken over hoe ik nu graag verder zou willen. Na jaren in vaste dienst te hebben gewerkt bij grote designbureaus als ontwerper, heb ik de afgelopen 15 jaar voor mijzelf gewerkt. Als freelancer voor grafisch werk, maar ook heb ik een design label opgezet Pillah. Sinds [...]

Het bericht Elke dag geïnspireerd! verscheen eerst op PS sandra wiggers.

]]>
Ik loop nu al een lange tijd na te denken over hoe ik nu graag verder zou willen. Na jaren in vaste dienst te hebben gewerkt bij grote designbureaus als ontwerper, heb ik de afgelopen 15 jaar voor mijzelf gewerkt. Als freelancer voor grafisch werk, maar ook heb ik een design label opgezet Pillah.

Sinds begin 2019 werk ik weer in vaste dienst bij een designbureau. Waar ik ben blijven hangen als freelancer, zeg maar. Maar als je eigen baas bent geweest is het niet altijd makkelijk om weer in vaste dienst te zijn. Dus er blijft altijd iets in mijn hoofd zeuren dat ik graag weer eigen baas zou willen zijn.

Als je voor jezelf werkt dan kun je elke dag iets nieuws bedenken, elke dag het gevoel hebben dat vandaag alles gaat veranderen of je kunt veranderen. Elke dag weer opnieuw geïnspireerd te zijn. Dat maakt mij energiek en optimistisch. Dus in ieder geval wel iets met grafisch design 🙂 naast dat ik natuurlijk ook blijf ontwerpen.

Het bericht Elke dag geïnspireerd! verscheen eerst op PS sandra wiggers.

]]>
https://ps-sandrawiggers.com/mooi-werk-is-een-feestje/feed/ 0
Droom jij ook van een postermuur? https://ps-sandrawiggers.com/droom-jij-ook-van-een-postermuur/ https://ps-sandrawiggers.com/droom-jij-ook-van-een-postermuur/#respond Wed, 06 Jan 2021 19:15:51 +0000 https://ps-sandrawiggers.com/?p=70666 Ik wel. Maar weet je wat ik zo moeilijk vind? Ik kan niet zo goed kiezen en vind zoveel dingen leuk. Wil je dat de posters allemaal in een zelfde kleur range passen? Of wil je het juist enkel zwart-wit? Ik zie zoveel mooie postermuren op Pinterest. Eigenlijk wil ik alle muren thuis wel behangen [...]

Het bericht Droom jij ook van een postermuur? verscheen eerst op PS sandra wiggers.

]]>
Ik wel. Maar weet je wat ik zo moeilijk vind? Ik kan niet zo goed kiezen en vind zoveel dingen leuk. Wil je dat de posters allemaal in een zelfde kleur range passen? Of wil je het juist enkel zwart-wit? Ik zie zoveel mooie postermuren op Pinterest. Eigenlijk wil ik alle muren thuis wel behangen met posters en fine art prints. En alle combinaties uitproberen.
Maar als je het mij vraagt zou ik zeggen, vind je eigen stijl in combineren en kopieer niet een kant en klaar groepje posters van een posterwebsite. Je vertelt er toch je eigen verhaal mee. En wie bepaald wat bij elkaar past, jij toch zeker zelf.
Ik ga voor een bont geheel, alles wat mij aanspreekt hang ik bij elkaar. Dat is verrassend om naar te kijken. Misschien moet je er zelfs om lachen omdat sommige prints echt niet matchen…maar who cares;-).

 

https://living.corriere.it/case/eclettiche/gallery/caos-su-misura/?type=big&i=2

 

Het bericht Droom jij ook van een postermuur? verscheen eerst op PS sandra wiggers.

]]>
https://ps-sandrawiggers.com/droom-jij-ook-van-een-postermuur/feed/ 0