Droom jij ook van een postermuur?

Ik wel. Maar weet je wat ik zo moeilijk vind? Ik kan niet zo goed kiezen en vind zoveel dingen leuk. Wil je dat de posters allemaal in een zelfde kleur range passen? Of wil je het juist enkel zwart-wit? Ik zie zoveel mooie postermuren op Pinterest. Eigenlijk wil ik alle muren thuis wel behangen met posters en fine art prints. En alle combinaties uitproberen.
Maar als je het mij vraagt zou ik zeggen, vind je eigen stijl in combineren en kopieer niet een kant en klaar groepje posters van een posterwebsite. Je vertelt er toch je eigen verhaal mee. En wie bepaald wat bij elkaar past, jij toch zeker zelf.
Ik ga voor een bont geheel, alles wat mij aanspreekt hang ik bij elkaar. Dat is verrassend om naar te kijken. Misschien moet je er zelfs om lachen omdat sommige prints echt niet matchen…maar who cares;-).

 

https://living.corriere.it/case/eclettiche/gallery/caos-su-misura/?type=big&i=2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *